Ingredienser:
4 portioner
300 g friske hindbær
3 nektariner i små stykker, uden skræl
2 spsk flormelis
6 dl græsk yoghurt
Sådan gør du:
Blend halvdelen af nektarinerne og hindbærrene. Rør det sammen med resten af ingredienserne. Hæld i frydebeholder og frys 1 time. Tag det ud og rør godt. Stil tilbage i fryseren, indtil det er frosset. Kan også køres på Ismaskine. Holdbar op til en måned på frost.
Er læst 3613 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Du kan altid bruge et sødestof i stedet, det er ikke for at få en bestemt konsistens men for at søde. Af hensyn til GB patienter er det jo individuelt. Men der er flere GB\’er som spiser denne.
Jeg er ikke helt tryg ved at der er flormelis
i opskriften!
Kan der bruges noget andet?
-Da der er en del frugter i skal der osse tages hensyn til frugtsukkeret.
Mvh. Lise
Ps. dejlig hjemmeside.