Ingrediener:
Til 8 personer
1 kg fersk grovhakket medister
1 stk. stor folie bakke med mange små huller i bunden til røgennemtrængning
Smeltet smør
Sådan gør du:
I køkkenet
Krydr med salt og peber.
Foliebakken pensles med det smeltede smør ganske lidt.
Læg medisteren på foliebakken.
Ved grillen
Foliebakken med pølsen stilles i smokeren ved 80 til 100 grader i ca. 1 time.
Der ryges med store chunks af gennemvædet træ – feks. Hickory eller en anden kraftig træsort.
Der ryges i ca. 1 time alt efter hvor høj temperatur du har i smokeren.
Medisteren grilles af over direkte varme for at få den godt sprød.
Varmrøget Grillet medister serveres som du ville med en almindelig medister.
Er læst 6994 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Læķer opskrift som skal prøves førstkommende weekend med godt vejr.
Men, jeg har lige en kommentar.
“Læg” medisteren på foliebakken (ét ord!)
Mvh. John
P.S.: Måske jeg prøver den på komfuret, under emhætten.