Ingrediener:
25 g smør, blødt
2 tsk. frisk rosmarin, hakket fint
1 lille løg fint hakket
4 vagtler
10 skiver pancetta eller bacon
ekstra jomfru oliven olie
salt
peber
Sådan gør du:
Grillen skal være ca. 200 grader.
Bland smør, rosmarin og løg i en skål og smag det til med salt og peber. Husk bacon eller pancetta er salt.
Fordel smøret på og i vagtlerne, pak dem derefter i pancetta og snør dem med køkkentråd. Eller brug en Rotisseri kurv til at holde dem. Vagtel – Rotisseri grillet på denne måde drypper så en alubakke under er en god ide sådan at vagtlerne ikke brændes.
Kom vagtlerne på dit Rotisseri eller i en Weber Rotisseri kurv. Pensl dem med olivenolie og lad dem dreje i ca. 20 – 25 minutter. Pensl dem regelmæssigt med stegeskyen, hvis du opsamler denne.
Her er de serveret med Perle Couscus og grønt. Der var Portebello svampe samt rød peber med i kurven som serveres til.
Er læst 7265 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer