Tyndstegsfilet – Sous Vide
Ingredienser:
1 stk. tyndstegsfilet her ca. 2 kg
smør
olie
salt
peber
Tilbehør:
Her er den serveret med bagte kartofler, bearnaisesauce og hvidløgssmør.
Sådan gør du:
Tag din tyndstegsfilet frem så den er stue temp.
Rens den af for større fedtlag og hinder.
Brun den nu rigtigt godt af, hurtigt i smør og olie ved høj varme.
Jeg kommer kun peber på ved første afbruning.
Så skal stegen vakuumeres og i sous viden.
Her er stegen på godt 2 kg. den har fået 10 timer i sous viden ved 55 graders varme.
Tag den ud af posen, dup den tør med køkkenrulle.
Salt alle flader og giv den friskkværnet peber. Brun den så igen godt af i smør og olie, ved høj varme og hurtigt.
Så er stegne klar til servering. Server dit eget ønskede tilbehør til.