Ingredienser:
4 torske loins
2 dl. friskrevet parmesan
skral og juice fra en ½ citron
2 spsk. frisk hakket persille
½ tsk. hvidløgspulver
1 tsk. med top paprika
3 spsk. smeltet smør
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 200 grader.
Smør en bageplade med smør.
Kom den revne parmesan på en tallerken, sammen med hvidløgspulveret og paprikaen.
Vask citronen og tør den. riv skral af en halvdel og bland i parmesanen
Vask persillen og hak den og bland den i parmesan blandingen.
Skyld fisken og dup den tør med køkkenrulle.
Smelt sørret og og dyp så fisken i smørret og rul den godt rundt. Vend den så derefter i parmesanblandingen.
Bag så fisken i ca. 15 minutter indtil den flager i små stykker når man trækker i den med en gaffel.
Klem så citronsaft ud over fisken og server den med det samme.
Server saucen fra panden sammen med fisken eller dryp den over en skål kogte ris som så serveres til dine Torske Lions Parmesan.
Er læst 8261 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
er der ikke så er der ikke noget, jeg har nogle gange en smule.
Hej venner,
Der nævnes ‘saucen fra panden’ i opskriften? Den kan jeg ikke få øje på:-)
Mvh Bo