Ingredieser:
Dej:
100g smeltet smør
50 g smuttede meget fint hakkede mandler eller revet.
250g digestive kiks
Fyld:
100g smør
125g brun farin
1 dåse kondenseret mælk
Topping:
4 små bananer
3 dl fløde let pisket
revet chokolade
Sådan gør du.
Brug en tærte form med løs bund eller godt smurt.
Bund: Smelt smøret i en gryde, og bland de smuldrede kiks i smørret, sammen med de hakkede mandler i smørret. Rør lidt rundt, så du har en god crumble dej. Put den i en tærteform og form den så den er javn tynd og opad siderne så du har en tærte med sider der kan holde på indholdet.
Fyld: Smelt smøret i en gryde, hæld sukker og en dåse kondenseret mælk i. Varm det forsigtigt op til det kommer i kog og lad det koge 10-15 min. RØR KONSTANT, ellers brænder det på. Hæld toffee massen over bunden, og lad det køle af. Sæt Bannoffi kagen i køleskabet natten over. Når kagen skal serveres, pisk flødeskum, evt med en smule vanilje til at give lidt extra smag. Fordel et lag flødeskum over kagen, og pynt med skivede bananer. Skal kagen ikke serveres med det samme kan bananerne blandes i flødeskummet for ikke at blive brune.
Er læst 9323 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer