tigereye5

Ingredienser:

3 skiver toast
4 skiver bacon
løgpulver
1 æg
peber
frisk revet parmesan
Sølvpapir

Sådan gør du:

Riv et stykke sølvpapir der er stort nok til at pakke med sandwichen i.

tigereye1

Læg bacon skiverne på sølvpapiret ved siden af hinanden. Lig en skive toast på, for enden af baconen. Se billed ovenover. Lav et hul i den ene toast skive med en udstikker, værd forsigtig at det ikke går itu.
Drys revet parmesan på toastskiven. Lig den med hul i på og fyld hullet med et æg. Drys med en anelse løgpulver og revet parmesan og et tvist peber.

tigereye2

Læg den sidste skive toast på. Pak sandwichen godt ind i bacon. Fold sølvpapiret omkring din sandwich.

tigereye4

Så grilles sølvpapir pakken ved middelvarme ca. 200 grader i 10 min. Vend pakken og giv den igen 10 min og pak så ud pg giv din Tigerøje – Bacon spejlæg sandwich til den er sprød over det hele. Skær den fra hjørne til hjørne og server.

TIps: kan krydres som man ønsker og serveres med ketchup eller BBQ sovs.

Er læst 16856 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.