Svinekæber – Pære Cider og Ras el Hanout

Denne opskrift er lavet i Slowcookeren, men kan sagtens laves i en gryde, Lerfad eller hvad du foretrækker.

Ingredienser:

5 svinekæber
1 spsk. Ras el Hanout
30 g smør
salt
peber
4 store løg
et halvt lille blomkål
6-7 gulerødder
½ liter fløde
3 dl pærecider
maizena

Sådan gør du:

Rens dine svinekæber for hinderne.
Brun dem kraftigt af i smør på panden med salt og peber.

Imens skæres løgene i små både og fordeles i din slowcooker
Kom svinekæberne over og hæld cideren ved. Drys Ras el Hanout over.
Tænd for slowcookeren på lav og lad retten simre i 6 timer.

Hæld så fløden over sammen med gulerødder og blomkål.
Lad retten simre yderligere på medium eller høj indtil den er færdig.
Det kan tage imellem 1 og 2 timer afhængigt af varme du sætter på.

Tag gulerødder og kød fra og stavblend løg og sauce grundigt indtil løgene er helt optaget af saucen.
Smag til med salt og peber, jævn med maizena og server med ris.

Retten smager sødligt af alt løget og pærecideren med super møre svinekæber.