Ingredienser:
1 kg kartofler, skåret i skiver ca. 3 mm
25 g smør
2 spsk. paprika
2 store løg
1 hvidløg
1 porre
600 g pølser, skåret i skiver
1 dåse tomatkoncentrat (den lille)
3 spsk. ketchup
Engelsk sovs efter smag
4 dl fløde (eller 2 dl. fløde og dl. kartoffelvand)
1 tsk. løgpulver
Salt
Peber
Purløg
Sådan gør du:
Kog kartoflerne så de lige er møre ikke for meget. Snit løg og hvidløg, varm smør op i en tykbundet pande og svits dem. Så snart løgene er klare ligges dine skivede pølser ved og det hele steges godt.
Tilsæt paprika, engelsk sovs og tomatkoncentrat. Rør det hele sammen og tilsæt de resterende ingredienser. Lad det simre ved svag varme et par minutter og smag til med salt og peber. Kom kartoflerne ved og smag til igen. Er det fløden kogt for meget ind kan tykkelsen justeres med kartoffelvand.
Pynt Svensk Pølseret med purløg.
Er læst 3227 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer