Ingredienser:
30 g mel
salt
peber (rigeligt)
4 kyllingebryster Skåret i store stykker
2 spsk. olivenolie
250 g rørsukker
50 g brun farin
2 dl. vand
1 dl. ketchup
½ dl. sennep
1 lille fint hakket løg
1 spsk. Worcestershire sauce
1 tsk. salt
Sådan gør du:
Kom melet i en skål sammen med salt og peber. Kom kyllingen i melet og ryst det godt rundt.
Varm en pande godt op med olie og brun kyllingen godt af i panden.
Tænd ovnen på 225 grader (gerne varmluft og kom kyllingen i et ca. 22 x 30 cm ildfastfad.
I en stor skål blandes de to slags sukker, vand, ketshup, sennep, løg, Worcestershire sauce og 1 tsk. salt. Bland det godt. Kom blandingen over kyllingen i dit fad og steg det i ovnen indtil kyllingen er gennemstegt ca. 1 time. Det afhænger af tykkelsen på dine kyllinge stykker. Det må ikke være for småt sådan at det skal have for kort tid. Så tykner sukkerblandingen ikke og klister på kyllingen.
Sørg for at øse sovs over kyllingebrysterne mindst hvert kvarter.
Serveres med ris.
Er læst 5289 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer