Her er opskriften til 2 personer. Eller 4 som tilbehør.

Ingredienser:

en god halv dl. optøede frosne majs eller fra dåse
en god halv dl. optøede frosne ærter eller fra dåse
en god halv dl. optøede frosne bønner eller feks. friske
(grønttsagerne kan erstattes af en tilsvarende portion frossen grøntsagsblanding.)
1 spsk. kokosolie
2 æg
2-4 skiver bacon
5 dl. kogte kolde jasminris (Kolde og fra dagen før)
1 spsk. sriracha sauce eller som ønskede stærkhed.
1-2 spsk. soya sauce
1 spsk. fiskesauce

Sådan gør du:

Start med at tilberede baconskiverne i airfryer beholderen så baconfedtet er der i. Tag dit bacon fra når det er godt sprød, det skal knuses oven på risen til sidst.
Når bacconnet er taget op smeltes kokosolien i varmen.
Saml baconfedt, den smeltede kokosolie sammen med de andre flydende ingredienser og rør det godt sammen. Og hæld det med over risblandingen, når den er samlet.

Kom de kolde ris i en stor skål.
Tilsæt derefter resten af ingredienserne undtaget bacon til risene. Dryp det flydende med over risblandingen og bland, det med.

Bland det godt, indtil det er godt kombineret.
Overfør derefter risblandingen til airfryer beholderen. Anbring beholderen i din airfryer.
Steg ved 180 grader i 15-20 minutter, med 4-5 omrøringer, de er færdige når de er både bløde og hårde stegte ris med skorpe på.

Er læst 12822 gange.

image_printPrint