Sprøde kager med marcipan og chokolade

Portion 2 plader

Ingredienser:              

250 g. margarine
100 g. brun farin
300 g. hvedemel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. salt
1 tsk. vanillesukker
1 æg
100 g. marcipan
100 g. mørk chokolade

Sådan gør du: 

Margarine og farin røres sammen i en skål. Hvedemel, bagepulver, salt og vanillesukker blandes og røres i. Ægget røres i og dejen røres jævn. Marcipan og chokolade hakkes groft og vendes i dejen. Dejen lægges på et stykke bagepapir. papiret foldes og dejen rulles til en 40 cm lang pølse. Dejen lægges i skabet i 1 time. Dejen skæres i skiver og lægges på plader med bagepapir.

Bages ved 200 grader i en varm ovn i ca. 15 min. Kagerne afkøles på en rist, opbevares lufttæt. Dejen kan sagtens laves dagen før og så hvile i køleskab indtil den skal bruges så kagerne kan serveres lune, hvilket bestemt ikke gør dem dårligere.