Ingredienser:
250 g bacon
5 æggeblommer
3 æggehvider
125 g frisk revet parmesan
2 dl fløde
500 g af en lidt kraftigere spaghetti eller pasta
hvidløg
smør
salt
peber
krydderurter
Sådan gør du:
Hvidløget skæres i store skiver der kan fiskes op igen. Baconen skæres i små tern og steges sprødt med hvidløgsskiverne og smør på panden. Når hvidløget får stegeskorpe tages dette fra og smides væk. Imens koges pastaen efter vejledning al dente. Blommer, hvider, fløde og parmesan blandes sammen. Si vandet fra spaghettien og bland spaghetti og ægge, parmesan og flødeblandingen sammen med bacon og spaghettien i den varme gryde. Smages til med salt og peber. Serveres med et drys fint hakkede krydderurter eller et drys oregano.
Fløden kan erstattes med Milda Cremefine 7% madlavningsfløde.
Er læst 3799 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer