soyakylling

Ingredieser:

1½ dl. Soya kikkoman er bedst
4 fed hvidløg
4 kyllingebryster eller en lille parteret kylling

Sådan gør du:

I en skål der er så lille som muligt, men samtidigt kan rumme kylling og marinade. Blandes marinaden sammen og kyllingen ligges i. Dæk til med film eller låg og lad det hele marinere i mindst en time i køleskab gerne længere.

Tips: Marinaden kan med success tilføres Chili, eller Chai sukker eller en anelse honning kan røres ud i marinaden. Der er mange muligheder med denne. Soyaen laver en form for mørning og farver kødet, og marinaden kan tilsættes mere smag. Kan også bruges på svinekød, kalkun, oksekød og mange andre steder.
Pas på med at tilføre yderligere salt da soyaen i sig selv er ret salt.
Lad kyllingen dryppe af og så tilberedes den som anden kylling i ovn, på grillen eller steges på pande.

Serveres feks. med ris og salat.

På billedet er der tilføjet en anelse chili og penslet lidt med marinaden med en anelse honning i på grillen.

Er læst 31348 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.