Denne ret opstod en dag hvor familien ønskede Boller i Karry, men der var ikke overskud til at stå og koge boller først.
Så alt i alt er dette bare lavet uden at koge boller først.
Ingredienser:
1 kg hakket kalv- og flæsk (eller 500 g + 500 g fint skåret småkød)
1 mellem løg
2-3 spsk. karry, med top
1 tsk. gurkemeje
Salt
Peber
Smør
½ liter fløde
Hønsebouillon
Maizena
Sådan gør du:
Brun dit løg af i lidt olie.
Brun så kødet godt af og tag det fra, lad væden være i gryden.
Kom en lille smule smør i gryden og brun så din karry godt af. Når karryen er brunet af kommes kødet tilbage i gryden.
Hæld så fløden i sammen med bouillon og vand til der er væske nok sauce.
Smag til med salt og peber og karry, juster farven med gurkemeje. Lad det koge op og jævn så med maizena til ønsket tykkelse.
Server med ris.
Saucen kan selvfølgeligt sagtens laves med melbolle, men det kan vi ikke da vi har en med glutenallergi.
Er læst 1364 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer