Småkager – Appelsinknas
ca. 30 stks.
Ingredienser:
225 g marcipan
110 g smør smeltet
50 g sukker
1 stort æg
3 spsk. citron saft
160 g rismel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. fint salt
2 spsk. birkes
100 g Dr. oetker syltet/tørret appelsinskal (en pakke)
Sådan gør du:
Tænd for ovnen på 160 grader. Lav bageplader klar med bagepapir.
I en røremaskine med en spatel monteret, mixes marcipan, smeltet smør, citronsaften og sukker indtil helt blandet, ca. 2 minutter. Sørg for at skrabe siderne i røreskålen ned.
Kom ægget ved og rør det godt.
Kom rismelet ved, sammen med bagepulveret, salt og birkes og rør det sammen. Rør så appelsinen i.
Form dejen i kugler med to teskeer og pres dem lidt med en gaffel.
Bag dem i 13-15 minutter.
Tag småkagerne af bagepapiret og sæt dem til afkøling på en rist.
De er skrøbelige og går let adskilt så længe de er varme.