ca. 30 stks.

Ingredienser:

225 g marcipan
110 g smør smeltet
50 g sukker
1 stort æg
3 spsk. citron saft
160 g rismel
½ tsk. bagepulver
¼ tsk. fint salt
2 spsk. birkes
100 g Dr. oetker syltet/tørret appelsinskal (en pakke)

Sådan gør du:

Tænd for ovnen på 160 grader. Lav bageplader klar med bagepapir.

I en røremaskine med en spatel monteret, mixes marcipan, smeltet smør, citronsaften og sukker indtil helt blandet, ca. 2 minutter. Sørg for at skrabe siderne i røreskålen ned.
Kom ægget ved og rør det godt.

Kom rismelet ved, sammen med bagepulveret, salt og birkes og rør det sammen. Rør så appelsinen i.

Form dejen i kugler med to teskeer og pres dem lidt med en gaffel.

Bag dem i 13-15 minutter.
Tag småkagerne af bagepapiret og sæt dem til afkøling på en rist.
De er skrøbelige og går let adskilt så længe de er varme.

Er læst 3576 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.