Ingredienser:
Ca. 100 stk.
125 g blødt smør
125 g sukker (ca. 1½ dl)
1 æg
275 g hvedemel (ca. 4½ dl)
1 tsk bagepulver
½-1 tsk stødt kanel (½ hvis du er til pebernødder der smager af peber og ikke krydderier.)
½-1 tsk stødt kardemomme (½ hvis du er til pebernødder der smager af peber og ikke krydderier.)
½ tsk stødt hvid peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader. Bagetid: 9-10 min. ved 200°.
Rør smør og sukker godt sammen.
Rør æg i. Bland de øvrige ingredienser og vend dem i smørblandingen.
Saml dejen til den er glat og smidig.
Rul dejen ud på en bordplade 1 – 1,5 cm tyk. og del den i firkanter med din ovnrist. (se nederste billed.)
(2 tern til de lidt større og 1 tern til de helt små.)
og tril dem så til pebernødder.
Læg pebernødderne på en plade med bagepapir og bag dem øverst i ovnen i 9-10 minutter ved 200 grader.
Lad dem køle af og blive sprøde på en rist.
Er læst 4019 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer