Ingredienser:
100 g. blødt smør
1 dl. sukker
2 spsk. lys sirup
2,25 dl. mel
½ tsk. natron
1 tsk. vanilje sukker
1 tsk. knust ingefær (pulver)
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader.
Pisk det bløde smør, sukker og sirup cremet.
Bland hvedemelet, vaniljesukkeret, ingefær pulveret og natron sammen, og ned i dejen.
Del dejen i to og lav ruller på længde med din bageplade.
Kom rullerne på en bageplade med papir. Pres rullerne flade og jævne med en gaffel.
Bag dine flade ruller gyldne i ovnen i 12 – 15 minutter.
Lad dem afkøle et lille øjeblik, og skær dem så i ca. 2 cm brede snitter. Lad dem afkøle helt på en rist.
De er meget bløde når de skal ud af ovnen. De må endeligt ikke få for meget da de afkøler op og bliver sprøde.
Der skal være en lille smule kramel agtigt bid i snitterne.
Er dine Småkager – Karamelsnitter bagt helt perfekt er de stadigvæk lidt cheewie inde i og sprøde på ydersiden. De er vildt gode og det tager 10 minutter + bagetid at lave. 🙂
Er læst 8555 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer