Småkage – Chokolade Cookies Glutenfri
Ingredienser:
300 g sukker
300 g blødt smør
3 æg
300 g rød Finax mel
3 tsk. Bagepulver
3 tsk. Vaniljesukker
1 tsk. Salt
300 g grovvalsede glutenfri havregryn
300 g mørk chokolade
Sådan gør du:
Rør sukker og smør blødt i røremaskine. Det skal være luftigt. Rør derefter æg i.
Kom mel, bagepulver, vaniljesukker og salt i skålen og rør.
Hak chokoladen groft og kom den i dejen sammen med havregryn. Rør dejen sammen.
Kom bagepapir på en bageplade.
Tag en spiseskefuld dej og kugl det så meget som muligt. Læg den på bagepladen og tryk den lidt flad. Placer 6 cookies på bagepladen med god afstand, da de flyder en del ud i ovnen.
Bag dine cookies i ca. 10 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft. Tag kagerne ud og afkøl dem på en bagerist.
Bag resten af dejen på samme måde.
Kagerne skal køle af inden de spises.