Sloppy Joe 2 – Burger
Ingredienser:
2 spsk olie
2 løg groft hakket
2 fed hvidløg
1 kg hakket oksekød max. 7%
0,5 kg oksekød af bedre mør kvalitet
2 spsk tomat koncentrat
2 dl. BBQ sovs
1 dl. ketchup
0,5 dl. Worcestershire sauce
0,5 dl. soya sauce
Peber
Burger Boller se opskrift under brød.
Sådan gør du:
De 500 g møre oksekød skal med en skarp kniv skrabes fra hinanden til kød i forskellig størrelse og form. Dette giver struktur og bid til din Sloppy Joe.
I en dyb pande over medium varme klares løg og hvidløg, tager ca. 4 min. tilføj det skrabede kød og det hakkede kød brun dette af. Det skal skille helt og være godt brunet. Hæld væden fra.
Kom tomat koncentrat ved og rør godt indtil kødet er dækket af tomaten. Tilføj BBQ sovs, ketchup worcestershire, soys sovs og peber og bring det hele i kog. Lad det koge indtil det hele tykner, ca. 5 min.
Din Sloppy Joe kan opbevares i køleskabet i to dage og varmes op og serveres i bollerne.
Tips: Der kan tilføjes mange former for grøntsager og revet ost osv.
Tips 2: Husk at man godt må udhule sin bolle når man skal spise Sloppy Joe’s burgere 🙂