Portion: 6
Ingredienser:
2 Æggeblommer pasturiserede
4 spsk. Flormelis
2 tsk. Vanilje
½ ltr. Piskefløde
1-2 stk. Æggehvider pasturiserede
12 stk. toms skilpadder hakket i mindre stykker
Sådan gør du:
Æggeblommerne piskes stive med flormelis og vanilje. Skildpadderne og flødeskummet vendes i. Til sidst vendes de stift piskede hvider i. Isen fyldes straks i en springform eller glat skål, der dækkes med låg eller folie. Fryses i 3-5 timer.
Er læst 3530 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer