Sennepsmørbrad med salvie

Ingredienser:
1 stk. svinemørbrad
Peber
8-10 skiver lufttørret skinke
2 tsk. honning sennep eller almindelig sennep
2 tsk. tørret salvie eller efter ønske (Salvia er kraftig i smagen)
en pakke mini tomater
2 spsk. olivenolie
Salt
800 g til 1 kg små Kartofler

Sådan gør du:
Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
Trim din mørbrad og lad gerne bimørbraden sidde på.
Lig din skinke op på et skærebræt så der er en smule overlap. Smør skinken med sennep.
kom friskkværnet med peber på og drys så salvien på. Rul så mørbraden ind i skinken.

Placer mørbraden midt i et ildfast fad.
Skyl og halver mini tomaterne vend dem i ganske lidt olie og salt.
Kom tomaterne i det ildfaste fad på den ene side af mørbraden.
Rens dine kartofler og halver disse, vend dem i ganske lidt sennep (efter ønske) der er rørt med lidt olie
Placer kartoflerne på den anden side af mørbraden og drys med salt.

Sæt nu hele fadet i ovnen og giv det ved 200 grader varmluft i ca. 30 min.
Skær mørbraden i skiver med en god skarp kniv. Er din kniv sløv får du let skinken revet af mørbradskiverne.

Tips: Senneppen kan udskiftes eller fjernes helt. Server grønsalat til.