Ingredienser:

1 icebergsalat
6 grønne asparges
8 jordbær
100 g hvidløgsost
1 dl mælk peber

Sådan gør du:
Salaten gøres i stand og snittes. Aspargesene skylles, det nederste stykke skæres fra og skær dem i mindre stykker på skrå. Fordel dem på salaten. Skyl og nip jordbærrene, skær dem i kvarte og læg også dem på salaten. Rør hvidløgsosten op med mælken, smag til med peber, og hæld den over salaten. Man kan også lune ostedressingen og servere den til.
Serveres med flûtes.

Er læst 4934 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.