Ingredienser:
350 g god mørk chokolade 70 %
30 g smør
1 dåse kondenseret mælk (tag det der selv kan løbe ud så passer det.)
5 dl blande nødder, salt kringler, kiks eller hvad fyld du kan komme på.
5 dl små marsmallows
Sådan gør du.
Find et slip let fad eller brug bagepapir. Fadet skal være ca. A4 str.
I en microovns sikker skål kommes den fint hakkede chokolade og smør.
Kør det i microovnen indtil det begynder at smelte max. et minut. Pas på ikke at give det for meget er du i tvivl så brug vandbad i stedet. Rør så lidt. Giv det så 20-30 sek. af gangen indtil det smelter, imens røres der jævnligt. Chokoladen skal ende med at være glat og blød.
Rør den kondenserede mælk i chokoladen. Kom så nødderne i sammen med marchmallows. Nødderne skal være hakket i ensartede størrelser sådan at det bliver et jævnt fyld.
Hæld det hele i panden og lad det afkøle helt indtil det bliver fast. minimum 2 timer.
Skær i mudrette stykker og server.
Her der brugt frysetørret jordbær, tranebær, kokos, marcipan, nougat, valdnødder, mandler, korender, pecan og hasselnødde krokant.
Er læst 4235 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer