Ingredienser:
Racks af ribben
Din favorit rub
Din favorit BBQ sovs
Grej:
WSM – Webers smoker
Røge chuncks
Sådan gør du:
Rens dine ribs fra hinden på bagsiden. Træk den af.
Rub dine ribs og lig dem på køl med film omkring/eller over fra dagen før til dagen de skal spises.
På dagen tøændes der op i din smoker, med minion metoden (i en ring). Se billed. Her er der brugt Webers Whiskey Chuncks.
Fyld vandkarret op og lad smokeren blive varm. Den skal op på 110 grader. Lig dine ribs på og lad dem stege Low & Slow ind til de er omkring 80 grader varme med et termometer. ca. 5 timer.
Så er det tid til dagens pause med grillen i baggrunden. Smokeren skal gerne passe sig selv.
Den sidste times tid pensles ribbene med BBQ sause hvert kvarter. De skal ende med at være fine og blanke.
Ribs – Whiskey røget på Weber Smoker Mountain kan spises som de er, de kan serveres med råkost, Coleslaw eller bare med flutes til. Med kartoffelsalat og så videre. Der er mange muigheder.
Er læst 6297 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer