Ingredienser:
1 dåse hakkede tomater
1 dåse tomatpuré
2 fed hakket hvidløg (eller 1 stort fed)
Frisk basilikum
2,5 tsk sukker
1 liille løg, hakket fint
1 spsk olivenolie
2 tsk tørret oregano
1/4 tsk karry
1/4 tsk paprika pulver
Knivspids chili pulver
1 tsk salt (mere eller mindre)
peber
Sådan gør du:
Kom olien i en varm stegepande og sauterer løg og hvidløg indtil gennemsigtige, bør tage omkring 5 minutter. Sørg for, at de ikke bliver brune. Derefter tilsættes de øvrige ingredienser, undtagen basilikum og chili pulver. Lad pizza saucen simre i ca 20 minutter indtil den har den ønskede tykkelse. Bliver den for tyk inden den er gennemkogt så tilsæt lidt vand. Efter 15 minutter kan du tilføje chilipulver. Kom det ikke i for tidligt så bliver det for stærkt. afhængigt af hvilket chilipulver du bruger så kan mængden varieres.
Nu tilføjes frisk basilikum og der røres. Du er velkommen til at udelade dette trin, men jeg personligt foretrækker en homogeniseret pizza sauce, så jeg giver det en god spin i foodprocessoren.
Er læst 3138 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer