Ingredienser:
500 g Torske filet
12 skiver Parmaskine
rød pesto
frisk kværnet peber
1 kg små kartofler
5 store gulerødder
1 pakke skiveskåret bacon
salt
peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader.
Halver de små kartofler med skræl på. Skræl gulerødder og skær dem i skiver. Skær din skiveskårne bacon i små tern. Bland alt dette i et ildfastfad. Krydr med salt og peber. Sæt i ovnen i ca. 35 minutter, rør rundt i det en gang imellem.
Rens torsken af for ben og eventuelt skind. Skær den i 4 lige store portioner. Lig to skiver parma på et skærebræt kom en portion torsk på smør den med 1 tsk. pesto eller som du ønsker og et tvist med en peberkværn. Pak parmaen op omkring torsken og kom en ekstra skive oven på og form det hele til en pakke. Sæt til side.
Når kartoflerne er stort set møre kommes Parma pakkerne oven på kartoflerne og er med i ovnen i 11 min. Så tages faden ud af ovnen skal lige stå og trække i 3 minutter.
Server dine Parmapakker med Torsk og kartoffel fadet med salat eller bare som det er.
Tips: den røde pesto kan skiftes ud med forskellige smagsgivere. Grøn Pesto eller fennikel top og meget andet.
Er læst 3278 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer