Ingredienser:
5 dl. mælk
300 g hvedemel
2 æg
2 spsk. sukker
1 tsk. vanilje essens
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
50 g. meget blødt smør
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne i en skål til en ensartet dej.
Varm en pande op og kom en dryp smør på panden til den første pandekage. Dejen flyder selv ud til den størrelse en pandekage skal have. Det er en pandekage af den tykkere udgave ala amerikanske pandekager.
Bag den til den bobler og bliver tør på overfladen. Vend pandekagen og giv den et minuts tid på den sidste side.
Serveres med syltetøj eller hvad der ønskes.
Tips. Der kan tilføjes en moset banan.
Er læst 3402 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer