Ingredienser:
5 dl. mælk
300 g hvedemel
2 æg
2 spsk. sukker
1 tsk. vanilje essens
1 tsk. salt
2 tsk. bagepulver
50 g. meget blødt smør
1 baconskive pr. pandekage
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne i en skål til en ensartet dej. Lad den trække lidt. Imens steges bacon skiverne sprøde men ikke for meget. De ligges fra på et papir som kan suge fedtet.
Varm en pande op og kom en dryp smør på panden til den første pandekage. Lig et stykke bacon på panden og dæk den med pandekagedej. Dejen flyder selv ud. Det er en pandekage af den tykkere udgave ala amerikanske pandekager. Her er brugt den opskrift her fra sien som hedder Hannibals brunch pandekager.
Bag den til den bobler og bliver tør på overfladen. Vend pandekagen og giv den et minuts tid på den sidste side.
Baconpandekager serveres med nutella eller sød chilisovs.
Er læst 5828 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer