Dette er en opskrift på både glutenfri madpandekager, men også en dessert version da der kun er sukkeret til forskel.
Ingredienser:
2 dl. Finax Glutenfri Melmix (120 g)(den røde)
1/2 tsk. salt
4 dl. sød/let mælk
2 æg
40 g. smør (smeltet, eller meget blødt.)
Ændringer, du kan tilføre.
2 spsk. sukker, men kun hvis de skal laves til søde pandekager.
Sådan gør du.
Bland melmix og salt, forsigtigt, det støver. Pisk mælken i lidt ad gangen til en jævn dej.
Rør æggene i og tilsæt til sidst smørret.
Bag de glutenfri pandekager på en smurt stegepande.
Tips: De glutenfri pandekager er her madpandekager, da der ikke er sukker i. Ønsker søde pandekager tilsættes 2 spsk. sukker.
Vi fylder dem med alt muligt efter eget ønske.
Her som en bagt madpandekage med revet ost oven på. Se opskrift her.
Er læst 2380 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer