Portion: 4
Ingredienser:
4 stk. Kyllingefilet
2 spsk. Olivenolie
1 spsk. Karry
1 tsk. karrypasta.
2 dl. Hønse Bouillon
2 tsk. Fint hakket ingefær
2 fed presset hvidløg
1 dåse Kokosmælk
1 bundt forårsløg
2 æbler
1 grøn peber
Sådan gør du:
Skær kyllingefilet i strimler. Varm olien i en gryde, og brun karryen. Tilsæt kyllingestrimlerne, og brun dem i ca. 2 min. Tilsæt bouillon, ingefær og presset hvidløg, og lad det simre i 10 min. Snit forårsløg og peberfrugt, oogskær æblerne i både. Tilsæt kokosmælk, Karrypasta, forårsløg og peberfrugt. Lad karryen simre yderligere 5 min. Server med kogte ris og drysset med rosiner og mandler.
Tilbehør: Ris, Rosiner og Mandler.
Er læst 11772 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Læg det i sammen med kokosmælken og lad det simre godt, jo længere æblerne er i jo bedre
Jeg bruger også frisk ingefær. Æblerne putter jeg i lidt afhængigt efter humøret. Nogle gange tidligere end andre og nogle gange sent afhængit af om jeg har lyst til at de er helt udkogt eller har lidt bid.
Jo mere udkogte de er jo mere smag har de afgivet syntes jeg.
Engel
Jeg har forgæves ledt efter, hvornår jeg skal putte æblestykkerne i retten. Jeg har brugt frisk ingefær, men var i tvivl om, hvorvidt det var det rigtige.