Ingredienser:
4 andebryster
5 spsk. perleløg
o,5 L appelsinjuice
0,5 L fløde
skræl fra 1 appelsin
salt
peber
safran
maizena
Sådan gør du:
Brun dine andebryster af med salt og peber på, så de bliver godt brune. Eventuelt fuldknald på en gasgrill så de bliver godt brunet.
Kom andebrysterne i din slowcooker hæld juice og fløde over, sammen med perleløgene. Sæt slowcookeren på medium og giv andebrysterne 6-8 timer eller 8-10 timer på low.
Når de er møre så tages de op og sovsen jævnes med maizena og smages til med salt og peber. Imens den koger tyk med maizenaen kommes der safran i til den gule farve er fremhævet som ønsket.
Serveres med ris.
Er læst 9418 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer