Ingredienser:
Okse spidsbryst 1300 g
4 spsk. god portvin
1 stor dusk frisk timian – grundigt vasket
Sådan gør du:
Rens dit spidsbryst af for sener og rids fedtsiden hvis der er noget fedt.
Vacuumpak det sammen med timian og portvin.
Her er det tilberedt i Sous Viden i 72 timer ved 57 grader.
Når det er færdigt så skal kødstykket renses af for det værste kogesnask og timian.
Så brunes den af på en godt varm pande med smør. Sørg for at alle sider får en tur på panden.
Skær den så på tværs af fiberne.
Tilbehøret er triple tilberedt pomfritter og en citron majo.
Er læst 14757 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer