Oksekød
Opskrifter med alle former for oksekød. Der er mange med hakket okse og mange ovnretter.
- Bacon Meatza
- Baconruller i kålfad
- Bagt Pasta med pølse og fire oste
- Ball Tip Steak
- Bankekød
- Béarnaise kartofler og oksefilet Souse Vide
- Benløse fugle – gammeldags
- Bobotie (Sydafrikansk)
- Bogrács Gulyás, Ungarsk gullasch
- Brisket – Røget, Grillet og Braiseret asian style
- Brontosaurus Steak med Bearnaisesmør
- Burger med et Twist
- Cheeseburger suppe
- Chili con Carne
- Chili – Chokolade Gullasch
- Cotés de Boeuf
- Culotte intervalstegt
- Cuvette – kalv langtidsstegt
- Cuvette – Langtidsstegt
- Cuvette – Røget og rødvinsmarineret Amerikansk oksecuvette
- Cuvette og Selleri mos – Sous Vide
- Den bagte pastaret
- Empenadas
- Entrecote – Sous Vide
- Fars Fortrinlige Farsbrød på Græsk
- Farsbrød – airfryer
- Flanksteaks hjul
- Fyldte kødboller
- Fyldte peberfrugter
- Gourmet saltning af kød
- Grillet og røget Cajun inspireret farsbrød
- Gryderet – Basis opskrift ris og hakket oksekød
- Hakkebøf – Sous Vide Burgerbøf
- Hakkebøf i fad – Grillet eller i ovn
- Hakkebøffer i ovn
- Hvidkålsgryde
- Indisk kødret med ærter
- Kåldolmerfad
- Kåltimian gryde
- Kanterelgryde
- Kartoffel Lasagne
- Kartoffelburger
- Kartoffelfad
- Kebab Spyd
- Koreansk Oksekød
- Krydrede kødboller med pasta og tomatsovs
- Krydret oksekød
- Lårtunge – Peberrod & Rosa peber
- Libanesiske kødboller.
- Linseomelet
- Lynstegt broccoli med oksekød
- Mexikansk Lasagne
- Millionbøf – Moderniseret lidt
- Mini gryde hakkebøf
- Mole Poblano
- Molly’s Madpandekager – Glutenfri
- Nyretapper – grillet
- Nyretapper – Kafferubbet
- Nyretapper – Onglet
- Nyretapper – Sous Vide
- Oksebov – Portvins og figen braiceret
- Oksefilet – Sous Vide
- Oksefilet med fedtkant – Sous Vide
- Oksehaler i portvin
- Oksekød i fad
- Oksekøds risret med ost
- Oksekøds Tangine
- Oksekøds Teriaky
- Oksekødscurry fra Sri Lanka
- Oksekødsfad med kartoffelskiver
- Oksemørbrad – Urte og krydderstegt med rødvinssauce
- Oksemørbrad porcheret i Barolo
- Oksespidsbryst – ala Corned Beef
- Oksespidsbryst – Sous Vide
- Oksesteg i Cola
- Oksesteg Med Gammel Carlsberg
- Osso Buco
- Pandekager – Hannibal’s Madpandekager
- Pandekager – Mad med spinat
- Paradisiskbøf
- Pasta med sauce som i Bologna
- Pastaret i ovn
- Picanha Brasiliansk grillet Rump Cap
- Pindemad
- Pirogger med kødfyld
- Pizza – boller
- Pizzaburger
- Portvins oksefilet
- Portvinsmarineret og røget oksefilet
- Roastbeef på den lette måde
- Short Ribs – Ingefær og Soya braiseret
- Shortribs Sous Vide
- Sloppy Joe – Burger
- Sloppy Joe 2 – Burger
- Spagetti med kødboller
- Spaghetti Bolognese
- Spinat med ris og hakket kød – Tyrkisk Milionbøf
- Stegt oksekød og Broccoli
- Svenske kødboller ála Ikea – bare bedre
- Teres Major – Sous Vide
- Test af Stufz Burgerpresse
- Thai Oksekødskarry (Slowfood)
- Tomahawk Steak
- Tværreb – Sous Vide
- Tyndstegsfilet – Sous Vide
Kommentarer