Nyretapper – Sous Vide

Ingredienser:

Nyretapper
Asparges kartofler
Smør
Salt
Peber
Edamamebønner

Sådan gør du:

Nyretapperne har en meget stor sene imellem de to rækkelignende stykker kød. Denne skal fjernes. Se her hvordan det ser ud når den er fjernet. Opskrift med sene bortskæring.

Her efter skal man brune nyretapperne godt af i meget varmt smør. Så skal de krydres. Jeg kommer adrig salt på i vakumpakningen. Men peber og andre eventuelle smage der ønskes.

Her er de forheoldsvis små så jeg fik plads i en pose. Der skal være mellemrum imellem dine stykker kød i posen.
så kom de i karret i 3½ ved 54,5 grader.

Efter turen i sous viden så tager jeg dem ud af posen og dupper kødet tørt med køkkenrulle også igen skal de brunes godt i varmt smør. Her kan man vælge at salte og give peber. Jeg kommer kun peber og eventuelt krydderi på og salter efter udskæring, ved serveringen.

Her er Nyretapperne eller Onglet serveret med smørstegte nye aspsargeskartofler og edamamebønner