Muffins – Molly’s Dumle Muffins

dumlemuffins

Ingredienser:

100 g smeltet smør
2 dl økologisk mælk 3% (stuetemperatur)
1 stk øko. appelsin skal revet
2 økologiske æg
1,5 dl rørsukker
1 tsk vanille
4 dl mel
2 tsk bagepulver
1 knivspids salt
1 pose Dumle

Sådan gør du:

Opskriften er beregnet ved 8 større/12 stk. små muffins.

Forvarm ovnen til 175 grader varm luft, hvis du ønsker at lave store muffins og 200 graders varm luft, hvis du ønsker at lave små.
Smelt smør og tilsæt mælk og appelsinskal. Pisk æg, sukker og vanille luftigt. Rør den lunkne væske i.
Bland det sigtede mel og bagepulver, og salt og rør det i dejen. Fyld din smurte muffinsforme 2/3 fuld med dej. Klip dine Dumle ned oven på dejen. Bages i midten i ovnen i cirka 20 minutter, hvis du laver store dumlemuffins eller 12-15 minutter, hvis du laver små.