Ingredienser:

25 g Kakao Pulver (God Kakao!)
100 g Smør
300 g Flormelis
1/2 tsk vanilje Essence
sødmælk

Sådan gør du:
Pisk smørret, indtil det er virkelig blødt. Sigtes flormelis og kakao i smørret lidt ad gangen slå, som du gør det. Tilsæt vanille, hvis du ønsker at bruge den. Til rør glasur, kan du tilføje mere væske – Jeg brugte mælk i stedet for vand, som det gør glasur smager meget bedre med en cremet konsistens. Der skal være nok til helt at dække toppen af alle dine muffins i en meget, meget generøs chocolade. Der kan såpåføres bær af forskellig type på toppen.

Er læst 2684 gange.

image_printPrint

Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk

Du kan også skrive på vores Facebookside

Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.