ca. 14 stk.
Ingredienser:
2 æg
325 g sukker
125 g smeltet smør
50 g revet gulerod
25 g pecan eller valnødder
3 tsk. revet appelsinskal
5 tsk lemon curd
2 dl. fløde
300 g mel
1 tsk. bagepulver
Sådan gør du:
Pisk æg og sukker hvidt. Smeldt dit smør og bland det med resten af ingredienserne. Fyld dejen i formene og bag dem ved 200 grader i ca. 30 min.
Dine Muffins – Gulerods kan kan overtrækkes med smørglacur eller anden topping.
Er læst 3123 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer