Ingredienser:
125g sukker
125g mel
125g smør
2-3 æg (efter dejens behov)
1/2 tsk bagepulver
1 1/2 tsk vanille sukker
1 spsk mælk (efter behov)
frosne hindbær (mænge: efter lyst og behov)
Mængde: 12 stk.
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 175 grader. Bland mel og sukker godt, tilsæt æg og smør. Bland dejen godt, helst med maskine, elspisker eller røremaskine. Sørg for at alle klumper i dejen er væk, hvis dejen er meget tyk, tilsæt da mælk, men vær forsigtig afhængigt af hvad forme du bruger og hvor tynd dejen kan være. Når dejen er tilpas, tilsæt så vanille sukker, tilsæt bagepulver og rør godt. Til sidst tilsættes frosne hindbær i dejen. Rør rundt med en ske eller lign. Så hindbærene bliver blandet med dejen. Fordel dejen i muffin forme, ikke helt op de hæver. Lad dem bage i ovnen i ca. 20-25 minutter. Stik en gaffel i en muffin, hvis der sidder dej på gaflen er de ikke færdige, prøv da efter et par minutter,hvis gaflen er ren, så er de færdige. Lad dem køle lidt af, og så kan du pynte dem, hvis du vil. De kan holde sig i 3-4 dage i en plastic pose.
Er læst 3013 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Godt indput Cathrine – Dejen bliver let for flydende.
😀
Lækre.. Og hak noget mørk chokolade og put i også. Det er lækkert..
Vil dog anbefale at man passer på med mælken, især hvis man bruger papirforme.. Det vælter ud over det hele, så hellere at dejen er tyk.