Ingredienser:
200 g blødt smør
200 g sukker
4 æg (helst stuetemperatur)
200 g mel
revet skal af 1 citron
saft af ½ citron
Glasur og pynt:
saft af 2-3 tsk. citron
sigtet flormelis
Mængde: 14 stk.
Sådan gør du:
Rør smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt æggene et adgangen og derefter citronsaft, mel og citronskal. Rør hurtigt dejen sammen, fyld den i muffinsforme, og bag dem ved 180 gr. i 20-25 min. Vil du have glasur, røres citronsaft og flormelis sammen til en meget tyk glasur. Kagerne pyntes med glasuren og evt. lidt sukkerpynt.
Er læst 2828 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer