Ingredienser:
65 g chokolade
65 g smør
2 æg
150 g sukker
¾ dl kaffe
100 g mel
1 tsk. bagepulver
50 g hakkede nødder
Mængde: 10 små eller 8 store stk.
Sådan gør du:
Smelt smør og itubrækket chokolade sammen over vandbad. Pisk æg og sukker meget luftigt. Rør kaffen i den letsmeltedechokolade, og rør denne masse sammen med æggemassen. Tilsæt de sidste ingredienser, rør hurtigt dejen sammen, og fordel den i muffinsformene. Bag kagerne ved 175 gr. i 20-25 min.
Er læst 5105 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer