Muffins – Chocolate Chip & Flødeost
Ingredienser:
200 g flødeost, blødgjort
55 g smør, blødgjort
1 æg, stuetemperatur
125 ml fløde
1/2 tsk vanilje ekstrakt
250 g hvedemel
100 g strøsukker
3 tsk bagepulver
1/2 tsk salt
50 g chokolade chips
Mængde: 12 stk.
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 C. Smør 12 muffinsforme. Rør flødeost og smør sammen indtil fluffy. Rør æg i, fløde og vanilje. Bland mel, sukker, bagepulver og salt. Rør mel blandingen i flødeost blanding indtil melet er fugtet. Fold i chokolade chips. Fordel dejen i muffinsforme til de 3/4 fulde. Bages i forvarmet ovn, indtil toppen er gylden, ca 20 minutter.
Her er de pyntet med en Flødeosttopping med appelsinsaft og appelsinskræld.