Muffins – Blåbær med Kanel topping
Ingredienser:
200 g mel
150 g sukker
1/2 tsk salt
2 tsk bagepulver
75 ml vegetabilsk olie
1 æg
75 ml mælk
150 g friske blåbær
Topping:
100 g sukker
50 g mel
50 g smør, i tern
1 ½ tsk stødt kanel
Mængde: 8 stk.
Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 200 grader C. Bland mel, sukker, salt og bagepulver. Bland olie, æg og mælk med mel blandingen. Forsigtigt rør blåbær i. Fyld muffinsforme til toppen, og drys med topping blandingen.
Crumb Topping:
Bland 100 g sukker,
50 g mel,
50 g smør og
1 ½ tsk kanel.
Bland med en gaffel og drys over muffins før bagning. Bag i 20 til 25 minutter i forvarmet ovn.