Muffins – Banan Chokolade Espresso med PB frosting

Ingredienser:

350 ml mosede modne bananer (ca. 4 medium)
120 ml sukker60 ml brun farin
120 ml usaltet smør, smeltet
60 ml sødmælk
1 stort æg
350 ml mel
1 tsk instant espresso
1 1/2 tsk bagepulver
1 tsk salt
120 ml chokolade chips

Frosting:
1250 ml flormelis
180 ml cremet jordnøddesmør
60 ml usaltet smør, stuetemperatur
1/4 tsk vanilje ekstrakt
4 tsk piskefløde

Sådan gør du:
Forvarm ovnen til 175 grader. I en medium skål røres bananer, sukker, smør, mælk og æg sammen og sættes til side. I en anden medium skål piskes mel, espresso, bagepulver og salt sammen. Lav en fordybning i midten af melet hæld de våde ingredienser i godt og rør, indtil det er ensartet. Fold chokoladen i. Fyld i muffinsforme og bages i 20-25 minutter eller indtil en tandstikker indsat i midten kommer ren op. Afkøl muffins på en rist.

Peanut Butter Frosting:
Put flormelis og næste 3 ingredienser i en skål. Brug el-mixer, rør indtil blandingen er glat, under omrøring tilføjes fløden en tsk fuld af gangen. Rør frosting i hvirvler over toppen af muffins. Drys med chokolade spåner eller chokolade drys.