Ingredienser:
1 Mørbrad
2 spsk Dijon Sennep
2 spsk. tørret Estragon
2½ dl. Fløde
Salt
Peber
Solsikkeolie
Sådan gør du:
Rens mørbraden for hinder, og skær den i ca. 1,5 cm. skiver. Kom mørbadbøfferne i en skål sammen med din tørrede estragon og senneppen. Lad kødet stå i ca. en halv time og tage smag.
Kom bøfferne med sennep og alt marinaden på en varm pande med solsikkeolie. Steg den i ganske få minutter på hver side. Kom fløden ved og lad den koge op. Smag til med salt og peber. Den ska lvære stærk af senneps smag.
Syntes du sovsen er meget bleg så ka nden piftes op med lidt gurkemeje.
Server din mørbradbøf i sennep med ris og et drys af den tørrede estragon.
Tip: retten bliver også rigtigt god med kalkun kød.
Er læst 4170 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer