Mørbrad i airfryer

Mørbrad stegt hel bliver super god i airfreyeren. Det er let at undgå at du ender med en tør kedelig en.
Mørbraden kan marineres i alt muligt efter den smag man ønsker her er brugt en soya sauce baseret marinade.
Marinaden er fra denne opskrift.

Ingredienser:

1 mørbrad

Marinade:
2 dl. kinesisk soya (helst Kikoman)
1 dl. olivenolie
1 spsk. frisk reven Ingefær
1 fed hvidløg
1 spsk. Balsamico

Sådan gør du:

Rens mørbraden af for hinder og fedt. Det kan godt lade sig gøre uden at fjerne bimørbraden og mørbradhovedet, sådan at det hele stadigvæk hænger sammen.
Bland marinadens ingredienser i en ziplockpose der passer i str. Kom mørbraden i marinaden og lad den ligge der i 3-4 timer. Eller natten over i køleskabet.

Dryp det værste marinade af mørbraden og kom den i din airfreyerkurv.

Giv din mørbrad 180 grader i 15 min. tag den så op og vend den.

Giv den så 10 min. stadigvæk ved 180 grader, mål så kernetemperaturen, den skal være 65 grader og så er mørbraden svagt rosa.