Mørbrad – Fyldt
Mørbrad
Bacon eller lufttørret skinke
Oliven sorte
Rød pesto
Mozarella ost
salt
peber
Sådan gør du:
Rens din mørbrad af for sener og bimørbrad. skær en cm snit ned i mørbraden på langs. Skaær igen i bunden af det første snit i 45 grader ud imod ydersiden. Fortsæt på denne måde med at skære imens mørbraden rulles, sådan at du til sidst har et flad stykke kød der er ca. 0,5 til 0,75 cm tykt. Gerne uden at skære igennem så der er huld i kødet. Så skal det baneks let sådan at det bliver så stor som muligt.
Så smøres der pestoo på kødet og der fordeles hakkede oliven ud over pestoen. Så drysses der med salt og peber. Mozarella osten rives af klumpen i tynde flager og fordeles jævnt ud over det hele. Så rulles mørbraden sammen så stramt som muligt og rulles så ind i parmaskinen/bacon. Det hele snøres sådan at det er stramt og der er godt hold på det hele.
Mørbraden kommes på grillen og steges ved ca. 200 grader ind til den er godt sprød og kerne temp er 54 grader. Så skal den trække i 10-15 minutter. Den skæres så i skiver og serveres med en god salat og fluetes.
Tips: Fyldes kan varieres og pestoen kan udskiftes efter smag med smøre ost, sennep eller barbecue sovs.