Ingredienser:
en svinemørbrad stor
et godt fast syrligt æble
kanel
2 pakker skivet bacon
salt
peber
Sådan gør du:
Rens mørbraden af og skær ridser i ala en hasselback kartoffel med ca. 1 cm mellemrum.
Kom en æbleskive i hvert mellemrum.
Drys den godt med kanel og lidt salt og peber. Pak den ny stramt ind i bacon.
Grill så mørbraden ved ca. 200 grader med inddirekte varme eller svag direkte og meget indirekte. Indtil baconet er sprødt og kerne temp på mørbraden er 55-58 grader.
Serveres så med grønt og tilbehør efter eget valg. Skær den meget på skrå sådan at æbler er i inde i kødet og ikke som skiver der falder ud af stykkerne.
Er læst 2080 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer