Ingredienser dej:
3 æg
3½ dl. mælk
140 g Finax melmix glutenfri (fra Rema)
salt
peber
smør
Ingredienser kødsovs:
800 g oksekød 8%
tomat koncentrat lille dåse
1 stor porre
1 stort løg
1 dl. fløde
paprika
oregano
hvidløgspulver
salt
peber
Revet ost
Sådan gør du:
Pandekagerne. Pisk æg, mælk, salt og pber sammen.
Tilsæt så melet lidt af gangen imens du pisker med en elpisker.
Alle melklumperne skal røres ud og så skal djen sættes på køl.
Imens laves kødssovsen.
Kødsovs. Brun det hakkede løg. Kom kødet ved og brun det af.
Kom tomatkoncentrat, oregano og hvidløgspulver i sammen med paprika, salt og peber.
Lad det hele simre og smag så til med salt og peber eventuelt lidt citronsaft.
Steg dine pandekager.
Saml pandekagerne i et ildfastfad med kødsaucen og lidt revet ost. Drys med så med reven ost.
Giv hele retten en tur i ovnen ved 200 grader varmluft indtil osten er smeltet og gylden.
Server straks eventuelt med en grøn salat.
Er læst 4141 gange.
Er der noget i opskriften der undrer dig, eller som du vil foreslå skal ændres.
Noget der skal forklares bedre/anderledes.
Så skriv endelig i kommentarerne eller send en mail til info@enhimmelskmundfuld.dk
Du kan også skrive på vores Facebookside
Vi vil altid forsøge at rette, hjælpe og svare.
Kommentarer